16 juli 2024 - 12:11
Hjem Uformelt Nødrop fra en ansatt i sportsbutikken

KategorierAnnonse:
Annonse:

Nødrop fra en ansatt i sportsbutikken

PDF Skriv ut E-post

En ansatt i en sportsbutikk har sendt inn denne teksten. Et frustrert rop om hjelp etter å betjent for mange håpløse kunder?

Selvfølgelig har vi fuglebur, hjulkapsler og sigaretter i en sportsbutikk!
Det er klart at hvis du spør etter en vare, og vi svarer høflig «Nei, beklager», da kødder vi med deg. Og vi har helt sikkert varen hvis du spør flere ganger, eller begynner å bli ufin og irritert.

Helt ærlig, hvilken del av ordet NEI er det dere ikke forstår?
Hvis du kommer inn og skal ha «en sånn ting», forstår vi på øyeblikket hva du snakker om. Det samme gjelder den berømte "drrbrrt- en".

Hvis det ser ut som om vi holder på med noe annet viktig, så gjør vi selvfølgelig ikke det. Vi later bare som om vi jobber, så vi slipper å hjelpe deg. Som dere vet: Det er bare å stå og vifte med en liten finger i været, kalle på oss som bikkjer, så kommer vi løpende som en ydmyk tjener som bare er til for deg. Husk, dette gjør oss enormt serviceinnstilte!

Vi jobber selvfølgelig her fordi vi er for dumme til å få jobb et annet sted, det kunne aldri tenkes at vi gjør det ved siden av en universitetsutdannelse eller noe slikt... Så det er greit å snakke til oss som vi er fullstendig tilbakestående.

Hvis det er noe du ikke får til, må du selvfølgelig bare benekte forklaringen vi gir deg, vi har tross alt ikke peiling på hva vi snakker om.

Det er selvfølgelig helt greit at du stiller de samme spørsmålene til flere ansatte for å få det samme forklart flere ganger.

Selvfølgelig har vi pærer til alle mulige lommelykter! Vi selger jo lommelykter, ikke sant?

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å skjelle oss ut hvis vi utfører en bestemmelse som er skjedd lengre opp i systemet. Klart vi kan gjøre noe med det!
Det er klart at alle gutter på fra 13 til 17 år behandler syklene sine som om de var av glass! Alt som kan knuses eller slites bort ved velting og herjing, er selvfølgelig en produksjonsfeil, som vi mer enn gjerne dekker for deg omgående.

Hvis du tilfeldigvis skulle ha en mutter eller skrue av noe slag, har vi selvfølgelig et enormt sortiment. Vi selger jo verktøy, ikke sant?

Å kjøpe utstyr en halv time før du drar på tur, er selvfølgelig et sjakktrekk. Spørsmålet «så hva i all verden vil du jeg skal gjøre nå da!?» er meget vel rettet, da er det klart vi kan trylle frem noe med en gang.

Selvfølgelig kan du være igjen etter stengetid for å «bare titte litt», vi skrus bare på hvilemodus når siste kunde forlater butikken.

Treffer du oss på butikken er du mer en hjertelig velkommen til å få en halvtimes forklaring på hvordan du legger voks påskiene dine, vi har ikke noe annet å gjøre uansett.