20 juni 2024 - 05:03
Hjem Uformelt Firmaets kutt i reiseregningene

KategorierAnnonse:
Annonse:

Firmaets kutt i reiseregningene

PDF Skriv ut E-post

Til alle selgerne: Grunnet firmaets nåværende økonomiske situasjon ser man seg nødt til å innføre diverse besparelser vedrørende selgernes reiseregninger.

Fra og med førstkommende mandag må man rette seg etter de nye retningslinjene for besparelse:


 

Overnatting
Selgerne oppfordres til å overnatte hos kollegaer, familie og ellers venner og bekjente. Dersom været tillater det kan en benk i parken være et ypperlig overnattingssted. Bussterminaler, togstasjoner og hotellresepsjoner kan for øvrig tjene som midlertidige oppholdssteder dersom det plutselig skulle begynne å regne (eller snø.)

Transport
Som transport anbefales haiking. I den forbindelse vil det bli utlevert neongrønne plastvester med refleks til alle selgerne like før avreise. Transport med buss vil kun bli benyttet dersom det er ytterst påkrevet. I helt ekstreme tilfeller vil man kunne søke om å få utstedt en rekvisisjon til billigste destinasjon med fly (har man f.eks. et møte i Trondheim, men det er billigere å fly til Sandefjord, vil man få billett til Sandefjord.)

Måltider
Utgifter til mat vil bli holdt på det absolutte minimum. Ofte opplever man at det i større butikker og på kjøpesentra blir gitt ut gratis smaksprøver på nye produkter. Man kan samle sammen hele måltider på denne måten. Restauranter har gjerne stående buffeter der man kan spise "alt man orker" for en billig penge. Selgerne bør også sette seg grundig inn i hva naturen kan by på av bær, spiselige røtter og sopp, samt andre tilgjengelige proteinkilder som finnes i naturen.

Diverse
Samtlige ansatte vil bli oppfordret til å ta i et tak for bedriftens beste. Selgere som befinner seg i nærheten av bussterminaler, togstasjoner eller lignende, kan f.eks. tjene noen kroner på å hjelpe til med å bære bagasje. De mer stasjonære av bedriftens ansatte vil ved henvendelse til administrasjonen få utlevert plastroser, ballonger og kopimaskin-kopierte bilder av "Elg i solnedgang" som man på fritiden kan selge på gaten utenfor kontorbygningen.