20 juni 2024 - 06:57
Hjem Historier Bortforklaring

KategorierAnnonse:
Annonse:

Bortforklaring

PDF Skriv ut E-post

Gjennomtenkt bortforklaring

Kona ba en kveld mannen stikke over til kiosken for å kjøpe en pakke sigaretter til henne. Han rusler av gårde bare for å finne at kiosken er stengt.

Mannen finner ut at han skal ta en tur innom puben og kjøpe sigaretter der. Med det samme så kan han jo ta seg en rask halvliter tenker han.

Da mannen kommer inn på puben og setter seg ned med en skummende frisk halvliter får han ganske snart selskap av en lekker blondine. Praten går lystig, det blir flere halvlitere, og før mannen vet ordet av det så er de havnet hjemme hos blondinen.

Etter at de har hatt seg en omgang i sengen så oppdager mannen at klokka er tre om natta, og kona sitter hjemme og venter på sigarettene sine.

"Har du talkum", spør mannen.

Jo da, blondinen finner frem en boks med talkum, og mannen gnir det godt ut over hendene sine. Deretter skynder han seg hjemover.

Hjemme sitter kona og venter på ham. Hun er rasende. "Hvor har du vert?" Brøler hun.

"Jo, du ser det", sier mannen. "Det var stengt på kiosken da jeg kom bort. Derfor tenkte jeg at jeg skulle stikke innom puben for å kjøpe sigaretter der. Med det samme jeg allikevel var på puben tenkte jeg at jeg skulle ta meg en halvliter før jeg gikk hjem igjen. På puben kom jeg i prat med en nydelig blondine, det ble flere halvlitere, og før jeg visste ordet av det så lå vi hjemme i sengen hennes."

"Å ja", sier kona. "Vis meg hendene dine."

Han holder frem hendene som er tilgriset med talkum.

"Løgner", roper hun. "Visste jeg det ikke, du har vert å bowlet igjen!"